Att resa är livet!

Är det bara jag som älskar att resa? Att få åka till ett helt främmande land och upptäcka nya kulturer, smaker och träffa spännande människor? Jag tror nästan att det är det bästa med livet. Jag är 35 år just nu och har rest till olika länder ända sen jag var 19 år gammal. 


Min första riktiga resa tog mig till Berlin, eftersom jag bodde i Stockholm var det en ganska stor förändring. Här var man mycket trevligare, det var billigare men det bästa av allt, allting var typ öppet dygnet runt. Den resan gav mig mersmak för resande och sen dess har jag besökt varje land i Europa, åkt genom USA, klättrat på berg i Asien och surfat i Australien. 


Är det bara jag som finner resande som otroligt givande? Jag förstår mig inte på människor som t.ex. reser en gång per år, och då reser dom till platser dom redan varit på. "Ja i år åker vi till Cypern igen". Man undrar liksom, varför?! Har ni inte insett att det finns en hel värld där ute som har så mycket mer att erbjuda än Cypern? Jag personligen älskar att uforska städer, det är här man hittar dom mest intressanta människorna och kulturerna. Att åka ut på landet och bo på en strand är mer eller mindre det samma, oavsett vart man är.

 

Kommer ihåg en resa där jag och min polare skulle byta flyg i Amsterdam. När vi väl satt på planet såg vi hur alla resväskor lastades på... Förutom våra. Vi tänkte att vi bara missat dom i farten, men väl framme visade det sig att bolaget hade slarvat bort dom någonstans. Lyckligtvis vara det bara kläder och lite hygien produkter i bagaget, annars hade vi allt värdefult i handbagaget som tur var. Man trodde att resan skulle bli misslyckad men det blev faktiskt en av dom mest minnesvärda jag har idag. Och när vi ändå snackar om resväskor, spana in min kollegas resväskor test.

 

Vart har ni rest någonstans? Är ni som jag och vill se nya länder varje år eller nöjer ni er med att se olika städer, även om det är samma land? Föredrar ni städer eller landet? Vill höra ALLA åsikter!

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0